Food Wanderlust

Groningen Hotspot | Eten bij De Oude Gasfabriek

1 juni 2017

Iets wat ik onwijs leuk vind om te doen is nieuwe hotspots ontdekken, helemaal in mijn favoriete stad en hometown Groningen! Via Dagpas mocht ik samen met een vriendin eten bij Grand café en restaurant De Oude Gasfabriek in Groningen. En daar vertel ik je graag meer over!

De Oude Gasfabriek is gelegen op het CiBoGa-terrein en vanaf het terras van het restaurant kijk je uit op het Ebbingekwartier, wat zomers erg populair is onder studenten door de aanleg van het stadsstrand. Het restaurant is gevestigd in een heel bijzonder pand: een gasfabriek waar in de negentiende en begin twintigste eeuw steenkool gas werd geproduceerd. Inmiddels heeft het een andere bestemming en kan je er heerlijk eten! En met Dagpas was een avondje uit extra makkelijk!

Dagpas is een online aanbiedingensite voor het noorden van Nederland, met kortingen op eten, wellness, dagjes uit, sportaanbiedingen en winkelen. Bij Dagpas kun je bijzondere aanbiedingen kopen en delen wat je van de aanbiedingen vindt. Maak je er vaker gebruik van? Dan kan je ook gaan voor credits waarmee je nog meer voordeel krijgt of doe ze cadeau. Ik vind het een handig systeem waarmee je snel en met voordeel een dag of een avondje uit kan!

Loopt het water je al in de mond bij zien van die foto? Het menu bij De Oude Gasfabriek vond ik erg goed, we begonnen met een voorgerecht; salade met huisgerookte kippenvlees. Daarna een stukje zalmfilet en als laatste een chocolade lava taartje (zooo lekker!).

De Oude Gasfabriek heeft een super leuke inrichting, wat je kan zien op de foto’s. Echt heel erg sfeervol en het is nog goed te zien dat het ooit een fabriek was. Ook op het terras buiten kun je heerlijk zitten en van de zon genieten. Kortom, een aanrader!

Meer informatie over De Oude Gasfabriek kun je vinden op hun website. Meer weten over Dagpas? Kijk dan even hier.

Dagpas Nienkejolien.com review Oude Gasfabriek Groningen

Dit artikel is in samenwerking met Dagpas.

You can follow me on social media!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge