Inspiration

Hygge maar dan in de lente en zomer

19 april 2017
hygge-trend-lente-zomer-tips-nienkejolien.com

Een tijdje terug schreef ik al over de Hygge trend. Hygge kan je het beste omschrijven als ‘gezellig’, een gevoel waar andere talen een ander woord voor hebben maar toch hetzelfde bedoelen. Hygge omvat veel. Bijvoorbeeld in huis zoals knusje hoekjes met een openhaard of me-time en een goed boek. Ook in de mode zie je het terug, zoals dikke sokken en warme gebreide truien. Maar dat is natuurlijk iets wat goed past bij de winter. Ook in de lente en de zomer kun je Hygge toepassen in je leven. Hoe? Nou zo…

Cocktails met een parapluutje

Cocktails! Yum! Je kan ze altijd drinken natuurlijk, maar passen erg goed bij de zomer. Ga voor een frisse variant met niet al te veel alcohol. Perfect voor bij het warme weer als je met een grote zonnebril op, op het terras zit met vrienden.

Het Franse leven

Een echt Hygge gevoel krijg je van een gezellig vuurtje. In de zomer is een vuurkorf daar perfect voor. Lekker met z’n allen om de vuurkorf zitten, marshmallows erbij. Of ga voor het Franse leven: een wijntje, kaas een stokbrood. Dat is pas echt hyggelig!

Oversized en luchtig

De gebreide truien en cozy sokken kan je nu wel opruimen. Het is heerlijk weer buiten! Tijd voor leuke jurkjes met bloemenprint of een leuk kort broekje. Ga voor een oversized jurkje, lekker luchtig voor als het écht warm is buiten. Of kies een off shoulder top met wijde mouwen. Maak je outfit af met leuke slippers of sandalen.

Wat vind jij écht hyggelig?

Meer van dit soort tips? Volg mijn blog via Bloglovin’, Facebook en Instagram. Of bewaar dit artikel op Pinterest:

hygge-trend-lente-zomer-tips-nienkejolien.com

You can follow me on social media!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge