Health & Beauty

My Mini England Beauty Haul

12 juli 2017
Boots Beauty Haul

Sinds ik in Engeland heb gewoond ben ik gek op de winkels die ze daar hebben. Met name Superdrug en Boots als het gaat om beauty dingen. Ik ben net een weekje terug uit Engeland en heb ook dit keer het één en ander ingeslagen. Ik weet dat veel producten ook gewoon via internet of in Nederland te verkrijgen zijn, maar shoppen in het buitenland is gewoon extra leuk, toch? Haha. Vandaag dus een mini England haul.

01. Batiste Invisible Dry Shampoo & Conditioner

Dit is een droogshampoo en conditioner in één. Het beloofd een ’18 hour conditioning’en ruikt naar vanille en passiebloem. Meestal was ik liever gewoon mijn haar dan dat ik droogshampoo gebruik omdat je dat toch een beetje ziet soms, maar deze van Batiste is top!

Boots Beauty Haul

02. Batiste XXL Volume Spray

Deze spray bevat keratine en Inca Inchi olie (een biologische olie) en is perfect voor het touperen van je haar. Ik ben benieuwd. :)

Boots Beauty Haul

03. Seventeen Define & Conquer Contour Kit

Ik heb nog nooit een product van Seventeen geprobeerd dus dat werd wel eens tijd, haha. Nee grapje. Deze contour kit met lichte kleuren zag er goed uit dus ook die nam ik mee.

04. BarryM Matte Lip Paint

Dit is de kleur 179, wat precies de naam is weet ik helaas niet meer. Maar deze lipstick is in verschillende kleuren verkrijgbaar in de webshop van Boots, nu met korting (3 voor 2).

05. Seventeen Stay Pout Lipstick

Dit is de kleur Rule Breaker, een mooie donker rode kleur. Ook deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar in de webshop van Boots, ook met korting (tweede halve prijs). Mocht je het je afvragen; via de webshop van Boots bestellen gaat heel makkelijk, betalen is veilig en je krijgt je pakketje redelijk snel geleverd.

Boots Beauty HaulBoots Beauty Haul

06. BarryM Illuminating Strobe Cream

Meestal gebruik ik highlighter in poeder vorm en was ik al een tijdje benieuwd naar zo’n stick. Dit is de kleur Frosty Pink.

Boots Beauty Haul

In welke buitenlandse winkel shop jij graag?

You can follow me on social media!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge