Happiness

Alles wat je maar wil door te manifesteren? Het kan en dat doe je zo

10 mei 2017

Misschien heb je er wel eens van gehoord; the law of attraction, ook wel de wet van de aantrekkingskracht. De manier om alles te krijgen wat je maar wilt. Klinkt goed maar wel een beetje onwaarschijnlijk, niet waar? Toch kan je alles naar je toetrekken wat je wil, zolang je maar snapt dat alles wat je aan het Universum vraagt en krijgt je zelf in de hand hebt. Het naar je toetrekken van dingen doe je door te manifesteren. Hoe je dat doet? Ik geeft je een paar tips…

Schrijf je dromen op in een journal

De eerste tip die ik voor je heb is het bijhouden van een journal. Je kan hierin schrijven wat je anders ook in je dagboek zou schrijven, maar je kunt het ook gebruiken voor het realiseren van je dromen. Schrijf zo concreet mogelijk op wat je wilt bereiken en hoe je dat wilt gaan doen. Door elke dag even door je journal te bladeren blijf je ermee bezig en vergeet je niet om je doelen uit het oog te verliezen. Ook belangrijk; probeer dat wat je opschrijft ook te zien en te voelen als je je ogen sluit, alsof het al van jou is. Jouw positieve frequentie trekt vervolgens positieve dingen aan.

Meer zelfvertrouwen met affirmaties

Affirmaties zijn bedoeld om te herhalen zodat je meer zelfvertrouwen krijgt. Affirmaties zijn korte maar krachtige zinnen die jou helpen je ervan te overtuigen dat datgene wat je denkt of zegt (dus de affirmatie) ook echt waar is. Een soort mantras eigenlijk, die je steeds maar weer herhaalt. Affirmaties maken je bewust van je gedachten en helpen je je te omringen met de dingen waar jij blij en vrolijk van wordt. Ik schreef al eens eerder over hoe je met affirmaties je dag positief kunt beginnen.

Maak een visionboard

Schrijven is natuurlijk leuk, maar je kan je dromen en doelen ook visueel maken door een visionboard te gebruiken. Een wat? Een visionboard is een soort moodboard, maar dan van de dingen die jij graag wilt bereiken in je leven. Je kan van alles op je visionboard zetten en het is super leuk om te maken! Je krijgt een goed beeld van wat je wilt. Wel belangrijk om je visionboard op een plek neer te zetten zodat hij goed zichtbaar is, alleen dan wordt je er dagelijks aan herinnerd en dat is nou juist de bedoeling. Wat er op mijn visionboard staat? Mooie plaatjes die me helpen te herinneren om meer te genieten, mijn blog te laten groeien en verder een heleboel inspirerende quotes.

Mocht je de term law of attraction niet kennen, doe het niet meteen af als iets zweverigs maar probeer het eens toe te passen! Wedden dat je opeens een veel positiever gevoel krijgt? Wil je er meer over lezen? Check dan eens dit artikel over The Secret. En als je vragen hebt, stel ze gerust hieronder bij de reacties.

Hoe manifesteer jij dingen? En wat staat er op jouw visionboard?

Meer van dit soort tips? Volg mijn blog via Bloglovin’, FacebookInstagram en Pinterest.

You can follow me on social media!

3 Comments

  • Reply Eva 10 mei 2017 at 18:28

    Dit is zo interessant! Ik schreef er laatst ook al over en besloot daarna dat ik vaker over geluk en positiviteit wilde gaan schrijven. En bij mij zijn ook steeds meer van mijn (in dit geval) blogdoelen aan het uitkomen :)
    Eva onlangs geplaatst…7 manieren die écht werken om altijd aan blog inspiratie te komen (deel 2!)My Profile

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge