Girlboss

4 Motiverende quotes om de #Girlboss in jou te inspireren

7 juni 2017
motiverende Girlboss quotes

Hey Girlboss! Wanneer we grote ambities hebben richten we ons helemaal op het einddoel. Maar in werkelijkheid haal je niet meteen je einddoel. Het is daarom belangrijk om op de kleine dingen te focussen. Dingen die je elke dag kan doen en je dichter bij je doel brengen. En wat helpt nu beter dan inspirerende quotes! Vandaag deel ik er 4 met je…

Ga niet voor het geld maar voor je passie

Geld is belangrijk om te kunnen leven, maar als dat het enige is waar je je op richt hoe minder leuk de weg naar je einddoel wordt. Dat kan ten koste van je creativiteit gaan. Zeker als je een bedrijf runt is financiele zekerheid erg fijn, maar het moet niet bovenaan je lijstje staan met dingen waar je je focus op legt. Stop die energie in je passie.

Succes komt meestal als je te druk bent om ernaar te zoeken

Succes is het resultaat van alles wat je hebt stoppen in je passie en dat waar je van houdt. Tuurlijk, een plan van aanpak is ook heel handig en goed om over na te denken. Maar als je alles stopt in dat waar je van houdt komt succes vanzelf zonder dat je het doorhebt.

motiverende Girlboss quotes

Focus niet te veel op je doelen zodat je vergeet om te leven

Succes is niet de sleutel tot gelukkig zijn. Spendeer niet al je tijd en energie in het behalen van succes, maar doe wat je gelukkig maakt. Je bent het meest productief als je een gezonde balans hebt tussen tussen werken en de rest van je leven. Tijd om je op je doelen te focussen en evenveel tijd om andere leuke dingen te doen.

Admire someone else’s beauty without wanting to change your own

Het is heel makkelijk om altijd te kijken naar het succes van een ander en het te vergelijken met jezelf. Het is goed om je te laten inspireren door iemand anders leven en succes, maar oh zo belangrijk om het niet je eigen succes in de weg te laten staan. Vergelijken met een ander brengt geen positiviteit, geluk en succes. Focus op jezelf, je eigen progressie en kijk hoever je al bent gekomen. En vergeet niet om je succes te vieren, dat doen we te weinig.

Wat is jouw favoriete Girlboss quote?

You can follow me on social media!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge