Girlboss

Back at it!

13 september 2018
nienkejolienblog

Zo! Ik heb zojuist geklikt op ‘maak nieuw bericht’ en hier is dan na een zeer lange tijd weer een blogpost van mij. Ja ik geloof het zelf ook nog niet helemaal. Mijn laatste blogpost was van november of december 2017, ik heb niet eens zin om het op te zoeken haha. Shame on me! Maar goed, ik besloot om toch maar weer eens het schrijven op te gaan pakken, want dat blijft toch iets wat ik graag doe. Dus tijd voor een soort van update, vind je ook niet?

En die update doe ik lekker gewoon in het Nederlands. Want in het Engels bloggen dat gaat hem niet worden, dat kost zoveel meer tijd om ook nog een extra spellingscheck te doen. Maar goed, hoe gaat het nu eigenlijk? Dat is een goede vraag en een vraag waar ik vaak een hekel aan heb, want meestal ben je toch geneigd om te zeggen dat het goed gaat. Maar ik zal proberen om een goed antwoord te geven. Het is al even geleden dat bloggen en ik ben me nu meer gaan focussen op Instagram. Al moet ik zeggen dat dat nu qua ‘cijfertjes’ ook even een dipje heeft, maar ik vind het nog steeds erg leuk om er lekker creatief mee bezig te zijn. Iets waar ik nu ook meer de tijd voor heb.

Verder gaat het wel goed (there, I said it). Zoals ik net zei heb ik meer tijd en dat komt omdat ik ben gestopt met werken in de makelaardij om verschillende redenen. Ook mijn relatie is voorbij maar daar gaan we het lekker niet over hebben, want je zou er nog minder van begrijpen dan van een willekeurige Ikea handleiding. Dus opeens heb ik heel veel tijd over. Dat is erg fijn en ik besef me nu pas ook hoe weinig tijd ik de afgelopen maanden/jaar in dingen heb gestopt die ik echt leuk vind om te doen. Maar goed. Nu ga ik iets heel engs doen, namelijk helemaal alleen ondernemen. Door dat hele Instagram wereldje ben ik me meer gaan verdiepen in fotografie. Fotograferen doe ik dan ook al weer een aantal jaar als hobby, nu is het tijd om het serieuzer aan te pakken. Dus dat ga ik doen en ik zit vol met ideeen (iets me Youtube enzo…). Er wordt momenteel aan mijn nieuwe website geknutseld, dus stay tuned want daarover later meer. Je kan mijn nieuwe bedrijfje al wel vast volgen via Facebook en Instagram (beide @nienkejolienphotography). Dat is dus ook mijn nieuwe bedrijfsnaam: Nienke Jolien Photography. Ik wil het graag persoonlijk houden dus net als mijn blog bevat het mijn eigen naam. Iets met personal branding enzo. :p

Wat betreft het bloggen. Ik ga het niet opgeven, dat is nu ook weer zo zonde. Maar ik ga me niet meer zo fanatiek richten op het plaatsen van meerdere blogposts per week. Waarom zou je jezelf die druk opleggen? Doen jullie bloggers dat nog? Ik heb trouwens het idee dat dat hele bloggen wat minder is geworden en de focus nu meer ligt op Instagram en Youtube tegenwoordig. Op zich niet heel raar dat mensen tegenwoordig liever naar kort en snel beeldmateriaal willen kijken dan hele lappen tekst lezen (sorry voor deze lap tekst haha). Kortom, ik plaats alleen nog iets als ik daar zin in heb en voor dagelijkste updates kan je me dus volgen via Instagram @nienkejolien.

Ik zat trouwens wel te denken om eens te kijken of ik gastbloggers kan gaan inschakelen. Het lijkt me namelijk leuk om wat meer samen te werken met andere wat kleinere bloggers. Als je ervaring hebt met gastbloggers of gastblogger zijn laat het me dan even weten in de comments. Ik ben namelijk benieuwd of dit positief is bevallen. Thanks!

Goed dat was het dan wel weer even voor nu. Als je nog een vraag voor me hebt let me know in de comments hieronder.

XOXO

Nienke

You can follow me on social media!

2 Comments

 • Reply Mariska 14 september 2018 at 07:09

  Heel toevallig zat ik gisteren tussen mijn gevolgde blogs op Bloglovin te kijken en dacht nog over jouw blog: Hé, daar is al een tijd niks online gekomen. Grappig :)
  Mariska onlangs geplaatst…Persoonlijke artikelen: wat deel ik wel en wat niet + tips!My Profile

  • Reply Nienke 14 september 2018 at 18:59

   Hi Mariska! Wat leuk dat je een reactie achterlaat :) Er is inderdaad even niks online gekomen, maar super leuk om te horen dat je me toch bent blijven volgen! X

  Leave a Reply

  CommentLuv badge