Fashion

Comlete your NYE outfit with a pair of earrings

30 december 2017
oorbellen Lucardi

Heb jij jouw perfecte outfit voor de jaarwisseling al klaar liggen? Ik wel! Maar daar mag natuurlijk één ding niet ontbreken: feestelijke sieraden!

Trend rosé goud

Van Lucardi mocht ik deze prachtige oorbellen ontvangen. Een setje in, jawel, rosé goud met steentjes. Ze geven je outfit net even iets extra’s en ze staan bijvoorbeeld super tof bij een feestelijk jurkje. Het liefst met een paar rosé gouden details natuurlijk want rosé goud is nog steeds een trend. Ook met sieraden dus!

oorbellen Lucardi

Geïnspireerd door…

Het andere setje oorbellen met bijpassende ring is helemaal in de stijl van één van mijn favoriete styliconen, Kate Middleton, de hertogin van Cambridge. De oorbellen en ring hebben een blauwe steen met daar omheen kleinere zirkonia steentjes. Ziet er super chique uit toch?! Door de steentjes hebben ze de vorm van een bloem, ze geven een vintage effect en dit soort sieraden horen helemaal het middelpunt te zijn natuurlijk. Doordat ze een vintage look hebben kan je ze goed combineren bij een chique outfit, maar ook bij iets casuals. Ik kies ervoor om het te combineren met velvet en rood, perfect voor alle feestdagen.

ring Lucardi

De collectie van Lucardi juwelier Groningen is heel divers, je vindt altijd wel iets wat bij je past ook als je niet vaak sieraden draagt zoals ik.

Welk sieraad is op dit moment jouw favoriet? Laat het me weten in de comments!

Dit artikel is in samenwerking met Lucardi.

You can follow me on social media!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge