Fashion

7x badmode trends van 2017!

29 maart 2017
badmode trends 2017 nienkejoliencom

De lente is weer begonnen en misschien heb jij al wel een vakantie voor de zomer geboekt (ik wel!). Tijd voor een nieuw badpak of bikini. Zij jij jezelf al liggen op een strandbedje? Nu die leuke bikini nog om het compleet te maken. De badmode trends van dit jaar zijn heel uiteenlopend. De nieuwe badpakken collecties staan live en helemaal vol met leuke swimsuits. Kijk mee naar de trends voor deze zomer!

Bloemenprints

Je ziet het overal, een fleurig bloemenprintje! Deze trend lijkt ook overgewaaid te zijn op badmode. Zo kun je vrolijk de zomer tegemoet gaan! Tips voor het kiezen van het juiste badpak of bikini? Kijk dan even hier.

See through

Wat we nu ook veel zien zijn doorschijnende stukken van see through materialen en mesh. Het laat niet meteen alles zien, maar wel een tikkeltje sexy.

Palm prints

Ook deze prints zie je echt overal, in interieurs, kleding maar ook bij badmode. Perfect om vast in die tropische sferen te komen. Zon, zee, strand… wat wil je nog meer?

Ruffles

Ruffles zie je nu vooral veel terug op het gebied van kleding, denk aan t-shirt of jurkjes met ruffles of flared mouwen. Ook op het gebied van badmode zie je dit terug, lekker opvallend!

Fishnet

Momenteel erg populair onder een destroyed jeans: de fishnet panty. Ook op het gebied van badmode zie je dit stofje veel terugkomen!

Cut-out

Fishnet is er een voorbeeld van: cut-out, oftewel een stukje stof dat wordt weggelaten. Hierdoor is meer van de huid zichtbaar. Je ziet dit niet alleen bij bikini’s maar ook bij badpakken waar rond de taille een stukje stof is weggelaten. Super sexy en het accentueert je rondingen.

Kant

Of het handig is bij het zwemmen is nog maar de vraag, maar wat je veel terugziet in de badmode trends voor dit jaar is kant. Kanten stroken en doorzichtige stukjes. It’s all about the details!

Wat vind jij van de nieuwe badmode trends voor aankomende zomer? En heb jij al een nieuwe bikini gekocht?

Dit artikel is in samenwerking met genoemde webwinkel / this article is in cooperation with the mentioned webshop. More information here.

You can follow me on social media!

2 Comments

 • Reply Eva 29 maart 2017 at 19:55

  Alle trends die je noemt zijn zo leuk! Vooral bloemenprints en kant vind ik erg leuk :)
  Eva onlangs geplaatst…Outfit | Mijn nieuwe lentejas van Only (Rome)My Profile

  • Reply Nienke 29 maart 2017 at 21:55

   Bedankt voor je reactie!!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge